Prodaja i Servis Bicikala

U ponudi imamo preko 300 različitih modela dečijih i bicikala za odrasle.
Tu su i dečiji automobili i motori na akumulator, trotineti, skejtovi, roleri i tricikli za najmladje kupce.

Servis

Vršimo servisiranje svih modela bicikala, bez obzira na veličinu, model ili proizvodjača, uz ugradnju kvalitetnih i originalnih delova. Za klijente koji žele da servisiraju starije modele bicikala, spremili smo veliki izbor jeftinijih delova, spoljnih i unutrašnjih guma kao i ostale prateće opreme. Ono sto je najbitnije, a to je da se servis Vašeg dvotočkaša završava u najkracem mogućem roku (zamena gume i ostali sitni servisi 15-30 minuta) dok je za veći servis potrebno da bicikl ostane u servsu najviše 24 sata.

Iznajmljivanje bicikala

Iznajmljivanje bicikala je postalo vrlo popularno u poslednjih par godina. U tu svrhu, pripremili smo veliki izbor dečijih bicikala i bicikala za odrasle za sve vrste vožnji - drumske, brdske itd.. Rentiranje se vrši u našem servisu, a na vama je koji ćete model da izaberete, kao i vremenski period u kojem ćete da ga vozite. Naša servisna služba Vam stoji non-stop na raspolaganju, ukoliko dodje do bilo kakvog kvara u toku vožnje.

Iznajmljivanje opreme za skijanje

Volite da skijate, a nemate skije i ostalu opremu koja Vam je potrebna da uživate na snegu! Ne brinite zbog toga. U našoj radnji mozete pronaći i iznajmiti sve što vam je potrebno za to. Imamo veliki izbor skija, pancerica, stapova, kaciga kao i sanki, koje možete rentirati po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite sa drustvom na skijanje i tu smo spremni da vam ucinimo uslugu davanjem velikog popusta za grupno iznajmljivanje skija i ostale opreme.